Info

Zomeracties

Deze zomer kun je met korting creatief aan de slag in het Doe Museum. Én meesterbouwers opgelet want je kunt weer meedoen aan de Lego bouwwedstrijd. Voor de knapste bouwers hebben we leuke prijzen.

MONA LISA KLEUREN
5 augustus t/m 10 september 2017
Kom met een ingekleurde Mona Lisa naar het Doe Museum en krijg 2 euro korting op de prijs van 1 volwassene. Zo levert ‘De kunst van het doen’ een lekker voordeeltje op, klik hier voor de kleurplaat.

Actie geldt tot en met 10 september 2017. Deze actie is niet geldig samen met andere acties, arrangementen of groepskortingen.

LEGO BOUWWEDSTRIJD
7 augustus t/m 20 augustus
Maak je bouwwerk zo hoog en groot als je wilt, of juist piepklein en ingenieus! De prijzen zijn: Eeuwige roem, tentoonstelling van je werk in het Doe Museum en mooie Lego dozen. Er wordt gestreden in vijf leeftijdscategorieën en let op het is dus ook voor volwassenen. Kom dus bouwen in het Doe Museum of doe mee met je thuisgebouwde creatie.
KLIM IN DE KWAST!
21 augustus t/m 3 september
Schilderen in ons atelier kan nu al vanaf €1,50. Meng de mooiste kleuren kalkverf en schilder er lekker op los. Maak je kunstwerk nog specialer met onze verfhuidjes. Wat dat zijn? Kom het bij ons ontdekken, we vertellen het je graag!
KORTING OP BRICKS & 2e HANDS LEGO
Deze actie is voorbij
Ga als een echte meesterbouwer aan de slag en bouw je droomhuis, een olifant of helikopter. Zet je bouwwerk in ons bezoekersmuseum of neem het mee naar huis! In deze periode kan dat voor €2,- per 100 gram.

 

UA-90282444-1