Zakelijk


Wij bieden een inspirerende locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest, teambuildingsdag, diner of familiedag van uw bedrijf. Of u nu een bijzondere plek zoekt om een bijeenkomst te organiseren voor alleen personeel of een locatie waar uw medewerkers inclusief aanhang een heerlijk ochtend, middag of avond kunnen hebben, in het Doe Museum kan dat allemaal. Wij bieden verschillende lunchbuffetten en workshops.

Vergaderen 

We hebben geschikte ruimtes waar u in de buurt van Groningen kunt vergaderen of een training kunt geven. Er zijn twee ruimtes beschikbaar waar per ruimte plek is voor 20 personen. Per dagdeel (4-uur) kan de ruimte worden gehuurd voor €15,50 per persoon, dit is inclusief koffie, thee & muntwater. Het is ook mogelijk om dit uit te breiden met lunch of huisgemaakte cake. Als u de ruimte huurt kunt u ook gebruik maken van het museum door bijvoorbeeld de exposities of het bouwen met Lego te gebruiken als onderdeel van de training.

Buiten openingstijden

Het is ook mogelijk om het museum buiten openingstijden af te huren. Wij werken samen met cateraar De Smaak Van Het Noorden voor een diner op onze bijzondere locatie, zij maken een menu vol met Biologische- en lokale producten. Een vijfgangendiner met amuses, een voor-, hoofd- en nagerecht kan bijvoorbeeld vanaf €35 p.p. (vanaf 50 personen), exclusief de huur van het museum. Uiteraard maken we graag offertes op maat en denken we graag met u mee hoe we een geslaagde bijeenkomst kunnen organiseren.

© 2024 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.