Vaderdag: los samen de kunstroof op!

Vaders, we hebben hulp nodig!

Papa’s opgelet! Er is een kunstroof gepleegd in het museum! Dus vaders zet je speurneus op en los samen met je kids dit mysterie op. Als Politie Doe Museum (PDM) gaan jullie te paard, met de trekker of de benenwagen op onderzoek uit. Een LEGO bouwopdracht geeft de aanwijzing om de zaak definitief op te kunnen lossen én dat bouwwerk krijgen jullie ook nog eens gratis mee naar huis.

Je kunt je aanmelden voor verschillende tijden, de tocht is in kleine groepjes en onder begeleiding van een agent van PDM. Vul hieronder het formulier in om mee te doen, dat kan ook als verrassing voor papa zijn natuurlijk!

Starttijden: 10.30 | 11.15 | 15.00 | 15.45 | 16.30

Deze activiteit is gratis voor bezoekers van het Doe Museum

Welke tijd heeft je voorkeur?* vol = vol

10:3011:1515:0015:4516:30

Naam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Aantal personen*

Naam en leeftijd van de personen die mee willen doen*

‹ Terug naar overzicht

© 2018 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.