Tickets
Basis ticket vanaf 13 jaar 9,00
Basis ticket vanaf 13 jaar met museumkaart 7,00
CJP basis ticket (met CJP-pas) 5,00
Kinder basis ticket 3 t/m 12 jaar 5,00


Kinderen tot en met 12 jaar dienen altijd door een volwassene begeleid te worden.
Afrekenen


Na betaling ontvang je per mail een bevestiging. Print deze bevestiging uit of laat de mail bij entree zien op je smartphone.

Groepsarrangementen

Met je familie, vrienden, bedrijf of school naar het Doe Museum ook dat kan. Lekker eten, gezamenlijk creatief aan de slag met of zonder workshop, genieten van mooie kunst exposities, ons aanbod is breed en geschikt voor alle leeftijden. Een groep van meer dan 10 personen ontvangst € 0,50 korting per persoon op de entreeprijs. Klik hier voor de mogelijkheden.

Jaarabonnement

Lijkt het het Doe Museum je een fijne plek om regelmatig te bezoeken, dan is het jaarabonnement een goede optie. Voor volwassene kost dit 27,00 euro en voor kinderen 15,00 euro. Natuurlijk begrijpen we dat je misschien eerst wilt ervaren of het Doe Museum die geschikte plek is. Daarom is het  geen enkel probleem als je eerst het museum bezoekt, besluit je vervolgens op dezelfde dag dat je abonnement neemt dan verrekenen we het reeds betaalde entreegeld. Abonnementen zijn persoonsgebonden, de museumjaarkaart geef geen extra korting op het jaarabonnement.

Wij doen ook mee aan de actie 2e kaartje gratis van de Albert Heijn.
U kunt nog t/m 28 januari 2018  uw 2e toegangskaartje gratis boeken op AH uitjes.nl.
De aangeschafte tickets zijn tot 2 april 2018 geldig.

 

© 2018 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.