STEAMedBen je toe aan nieuwe inspiratie? Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten gaan? Wil je zelf ook wel eens wat nieuws proberen, maar weet je niet hoe? STEAMed helpt!

STEAMed

In alles wat we doen, staan we voor het behouden van nieuwsgierigheid en daarbij het inzetten van ons eigen creatief denkvermogen.
STEAMed (en STEAM) staat voor een leven lang leren, door zelf te ontdekken, te ervaren en te leren met alles om ons heen. Samen werken we aan de maatschappij van de toekomst.

Stay curious, get STEAMed!

Meer STEAM

We zorgen voor kennisoverdracht op gebied van STEAM door je zelf ervaring op te laten doen met (les)materialen en/of hiermee aan de slag te gaan tijdens onze workshops. Deze workshops zijn voor kinderen in het (speciaal)basisonderwijs en voor volwassenen die met deze doelgroep te maken hebben. De workshops kunnen zowel in het STEAMed Centre als op locatie worden aangeboden.

Het STEAMed Centre is gevestigd in een inspirerende en prikkelende omgeving waarin kunst en cultuur optimaal naar voren komen. Hier kun je zelf gaan ontdekken en ervaren! Het STEAMed Centre is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. Je maakt kennis met verschillende (les)materialen en deze kun je eventueel lenen. We willen op deze manier ondersteuning bieden bij het toepassen van STEAM, op welke manier dan ook.

Vernieuwen

We zijn klaar om te innoveren! We hebben binnen een kader zelf de vrijheid om onze eigen denkwijzen toe te passen: professionele ongehoorzaamheid. Een denkwijze die daarop aansluit is STEAM. STEAM staat voor science, technology, engineering, arts en mathematics. We vinden STEAM geen vak op zichzelf, maar een denkwijze die in alle vakken inzetbaar is. Een denkwijze waarin we nieuwsgierigheid behouden, creatief denken stimuleren en vooral het zelf doen en ervaren naar voren brengen. We gaan zelf op onderzoek uit en delen dit met de rest van de wereld. We leven in een tijd waarin er constant verandering is en waarin we moeten blijven leren. Samenwerken met onze omgeving is hierbij van essentieel belang, waardoor we overal waar we zijn kunnen leren.

 

Wil je meer weten over wat we kunnen betekenen voor jou? Neem dan een kijkje op onze website: www.steamed.nl

Of neem contact met ons op: info@steamed.nl

 

© 2019 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.