Sightseeing Run Veendam

De vijfde editie van de Sightseeing Run Veendam Broez’n deur andermans Hoez’n is op zaterdag 30 juni.

De kidsrun start om 13:30 uur en om 14:00 uur starten de 5 en 10 kilometer en de bedrijvenrun. Bij dit recreatieve loopevenement staat plezier en beleving voorop, lopers moeten genieten van de route die dwars door een aantal gebouwen en bezienswaardigheden loopt.

De Sightseeing Run zet ieder jaar nieuwe routes uit . Net als bij de vorige editie zijn er ook dit jaar 2 rondjes uitgezet van 5 kilometer die beide starten en finishen bij het gemeentehuis op het Raadhuisplein. De deelnemers aan de 5 kilometer lopen één van beide rondjes en de deelnemers aan de 10 kilometer lopen beide rondjes. De deelnemers finishen op het Raadhuisplein en ontvangen vervolgens allemaal een unieke Sightseeing Run medaille.

De lopers passeren deze editie een basisschool en een middelbare school, dit keer het schoolgebouw van de MGR. Bekkersschool en de tussenvoorziening Time Out van het Winkler Prins. Daarnaast zetten onder andere sportschool Oxygym, het Doe Museum, twee woonlocaties van het Dekkersnest en vanBeresteyn de deuren open. Op de facebook pagina van de run wordt de route bekendgemaakt.

Voor meer informatie kijk op: sightseeingrunveendam.nl of mail naar: sightseeingrun@veendam.nl


‹ Terug naar overzicht

© 2023 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.