Programma voorjaarsvakantie 2018

In de voorjaarsvakantie van 24-02 t/m 04-03 hebben we leuke workshops en activiteiten voor jong en oud.


Graffiti workshop

Deze workshops zijn helaas al vol. Gelukkig kun je nog wel zelfstandig gaan graffiti spuiten zoals dat altijd bij ons kan. Wij helpen je op weg met een uitleg waarnaar je zelf een prachtig graffiti kunstwerk kunt maken. Klik hier om te lezen hoe dat werkt. 

Maandag 26-02-2018 & vrijdag 02-03-2018
15.00 – 17.00

Ga met de spuitbus aan de slag om een prachtig kunstwerk te maken. Tijdens deze workshop werken we met sjablonen, waardoor je hele mooie strakke graffiti kunstwerken kunt maken. We gaan aan de slag in kleine groepjes, de workshop duurt 45 minuten per groep. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, ook als volwassene kun je natuurlijk meedoen. Geef je op via het formulier onderaan de pagina.

Kinderen: €12,- incl. entree
Volwassene: €16,- incl. entree
Je betaalt voor deze workshop alleen €7 aan materiaalkosten, de workshop zelf is gratis voor bezoekers van het Doe Museum.


Voorlezen & BiebBox

Dinsdag 27-02-2018
14.00 – 15.30

De bibliotheek in Veendam komt bij ons in het museum. Kom luisteren naar leuke verhalen en maak muziek met de BiebBox. Je kunt daarnaast gaan stemmen op de bibliotheek, ze zijn namelijk genomineerd als leukste bibliotheek van Nederland!


Paasbos bouwen

Donderdag 01-03-2018
15.00 – 16.00
We maken deze voorjaarsvakantie een paasbos in Bricks, dus ga bouwen aan paashazen en -eieren, bomen en bloemen. Daarnaast is de speciale Bricks Dokter er natuurlijk voor al je Lego bouwproblemen, dus vraag gerust om hulp! Opgeven is niet nodig je kunt gewoon aanschuiven.


Poppendokter

Zondag 04-03-2018
11.00 – 16.00
We krijgen een heuse poppendokter op bezoek! Dus heb jij een lieve beer, fluffy zebra of knappe pop die wel wat reparatie kan gebruiken? Neem ze dan mee naar het museum en de poppendokter maakt hem gratis weer de oude. Ook knuffels in perfecte staat zijn welkom vandaag, komen jullie samen dan krijg je een glaasje ranja van ons.


Aanmelden graffiti workshop

De workshops zijn helaas vol. Je kunt wel zelfstandig gaan graffiti spuiten zoals dat altijd bij ons kan, klik hier voor meer informatie. 

Naam*

 

Achternaam*

Telefoonnummer*

 

E-mailadres*

Aantal personen*

 

Datum workshop*

Naam en leeftijd van de personen die mee willen doen*

 

 


‹ Terug naar overzicht

© 2021 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.