Programma meivakantie 2018: mysteries oplosssen, gemaskerde selfies maken en graffiti workshops

In de meivakantie van 27-04 t/m 06-05 hebben we leuke workshops en activiteiten voor jong en oud. Je kunt ons helpen mysteries op te lossen in het museum, je laten schminken voor een super selfie, planeten maken tijdens de graffiti workshop of een koninklijk portret schieten met onze kronen van Lego. Het is belangrijk om je even aan te melden voor de activiteiten, dat kan via het formulier onderaan deze pagina.


 

Koningsdag: met koninklijke korting op schilderen!

Vrijdag 27 april 2018

Trek je leukste oranje outfit aan op koningsdag en kom gezellig bij ons langs. Ga schilderen met koninklijke korting (27%), neem een elegante selfie met onze kronen van Lego of eet een lekkere oranje tompouce!


Mysterierit

Zondag 29-04 & zaterdag 05-05-2018
14.30 – 16.30

Er zijn twee heuse mysteries in het museum gaande! Onze hond Junior is iets kwijtgeraakt, maar weet niet meer wat. Daarnaast is Politie Doe Museum (PDM) er achter gekomen dat er een instrument is gestolen. Kun jij ons assisteren om de mysteries op te lossen? Op onze pluche pony’s zul je in het museum hints gaan zoeken om ons te helpen.
4 – 7 jaar
De jongere kinderen gaan aan de slag om Junior te helpen. Junior is iets belangrijks kwijt geraakt. En hij is ook nog vergeten wat het is! Door vragen en opdrachten kunnen de kinderen punten verdienen, waardoor ze Junior kunnen helpen.
8 – 12 jaar
De oudere kinderen wordt gevraagd te helpen bij een groot probleem van Politie Doe Museum (PDM). Er is namelijk een instrument gestolen. Maar van wie? En welk instrument? En wie is de dief? Door vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren kunnen de kinderen informatie verdienen, waardoor ze deze lastige zaak voor PDM kunnen oplossen!


Gemaskerde selfie

Woensdag 02-05-2018
15.00 – 16.30

Je kunt in onze fotostudio prachtige selfies maken. Sieraden maken aan de doe-tafel, verkleden en foto’s schieten maar. Deze dag doen we daar een iets extra’s bij, je kunt je gezicht laten versieren met schmink, zo wordt jouw portret echt meer dan een selfie! Het schminken duurt ongeveer 10 minuten per persoon.


Graffiti workshop: totally space man

Maandag 30-04-2018 & donderdag 03-05-2018 VOL
15.00 – 17.00

De workshop is helaas vol maar niet getreurd, je kunt bij ons altijd graffiti spuiten. We geven een korte uitleg en dan mag je zelf aan de slag. De kosten zijn €3,50, €4 of €5, afhankelijk van het formaat canvas dat je kiest.

Ga met de spuitbus aan de slag om een prachtig kunstwerk te maken. Tijdens deze workshop werken we met een speciale techniek waardoor je spectaculaire planeten kunt maken. We gaan aan de slag in kleine groepjes, de workshop duurt 45 minuten per groep. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, ook als volwassene kun je natuurlijk meedoen.

Kinderen: €12,- incl. entree
Volwassene: €16,- incl. entree
Je betaalt voor deze workshop alleen €7 aan materiaalkosten, de workshop zelf is gratis voor bezoekers van het Doe Museum.


Aanmelden workshops & activiteiten

Naam*

 

Achternaam*

Telefoonnummer*

 

E-mailadres*

Type activiteit*

 

Datum workshop*

Aantal personen*

 

Naam en leeftijd van de personen die mee willen doen*

 


‹ Terug naar overzicht

© 2021 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.