Pop-Up Doe Museum


Ben jij op zoek naar de manier om jouw festival, bedrijfsevent of ander evenement kracht bij te zetten? Wil jij bezoekers inspireren, activeren en hun creativiteit de vrije loop laat gaan? Dan ben je bij het Pop-Up Doe Museum aan het goede adres! Neem contact met ons op zodat wij samen kunnen komen tot het pop-up museum met impact op jouw locatie.

Wij creëren een plek waar de gemeenschap meedoet. Betrek bezoekers, neem ze mee in het ongewone, laat ze ervaren, creatief denken én verras ze. Laat mensen interacteren, nadenken én doen. Zorg voor een discussie, conversatie en laat ze iets creëren. Bouw samen de oplossingen.

Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, zelfstandig creatieve activiteiten doen, exposities bekijken en deelnemen aan gezamenlijke projecten waarin de oplossingen voor maatschappelijke thema’s worden belicht en gevonden.

Wij kunnen met een veelheid aan activiteiten en inspirerende exposities bezoekers prikkelen en creatief uitdagen. Dit alles met duurzaamheid als uitgangspunt omdat wij het van belang vinden om het zo te organiseren dat onze milieu-impact zo klein mogelijk is.

Zo zetten wij een schilderatelier op vol prachtige kleuren natuurlijke verf die bezoekers, desgewenst, ook zelf mogen mengen. Schildersezels, kwasten, tafels en ander materiaal kan volledig in worden voorzien. Maar ook andere kunstvormen zoals airbrush waarmee met een verfpistool op luchtdruk prachtige ‘graffitikunst’ kan worden gemaakt. Onze installatie met plek voor vier kunstenaars kan desgewenst worden geïnstalleerd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met grote hoeveelheden lego eindeloos te bouwen. Verschillende maten bouwtafels, kisten vol gesorteerde blokjes en een bezoekersmuseum om de gebouwde kunst in tentoon te stellen maakt de ervaring af. En er kan zoveel meer! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

© 2024 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.