Over het museum


De kunst van het doen

Het Doe Museum is een gezellige plek voor kinderen en volwassenen. Je vindt bij ons prachtige tentoonstellingen die inspireren en overal in het museum zijn er plekken waar je zelf creatief aan de slag kunt gaan. Naast het creatieve stuk is er volop ruimte voor spel.

Lekker eten en drinken kan in ons gezellige museumcafĂ©. We serveren heerlijke cappuccino’s, latte macchiato’s en taart. Lunchen kan ook met een lekkere tosti, verschillende broodjes, huisgemaakte soep of misschien wel een biologische hamburger. Klik hier voor de menukaart. We zitten op een prachtige locatie in Veendam, een modern gebouw met houten galerietjes, glazen loopbruggen en een gezellig binnen- en buitenterras. Je kunt heerlijk ontspannen lezen en er is natuurlijk gratis wifi. Ons gebouw is goed toegankelijk met een rolstoel. Hulphonden zijn natuurlijk toegestaan, andere viervoeters mogen helaas niet naar binnen.

Eigen water, fruit en allergie gerelateerd voedsel mogen altijd. Verder vragen wij u vriendelijk om geen andere zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen in het museum.

© 2018 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.