Doe-theater in Doe Museum

01-05-2015

Doe Museum Prins Bernhardhoeve - Professor Zandstraal..Theater waarin ook het publiek een rol kan spelen, dat is waar ze naar op zoek zijn gegaan in het Doe Museum Prins Bernhardhoeve. Samen met acteur Patrick van Vliet is een nieuwe voorstelling gemaakt waarin de toeschouwer ook acteur kan zijn. In zijn rol als Professor Zandstraal neemt Patrick het publiek 150.000 jaar mee terug in de tijd en via een reeks bizarre experimenten brengt hij de geschiedenis van het Hondsruggebied tot leven.

Over hoe de voorstelling interactief gemaakt kon worden hebben Patrick en zijn regisseur flink zitten brainstormen, Patrick: ‘We zijn begonnen met het toevoegen van een aantal special effects, waar ik natuurlijk verder niet veel over kan vertellen, dat moet het publiek echt zelf komen ervaren. Vervolgens zijn we gaan kijken welke rollen leuk zijn voor het publiek, samen met de nodige verkleedkleren en attributen gaan we er nu een doldwaze voorstelling van maken’.

De nieuwe voorstelling in het Doe Museum gaat  aanstaande zondag  10 mei 2015 in première en zal vanaf die datum elke zondag te zien zijn om 13.00 uur en 15.00 uur.  In de even weken speelt de voorstelling ook op zaterdag om 13.00 en 15.00 uur.