Meivakantie in het Doe Museum

Meesterbouwers en fotografen opgelet! In de meivakantie kun je meedoen aan maar liefst twee wedstrijden in het Doe Museum: een Bricks bouwwedstrijd én een fotowedstrijd. Bouw met onze Bricks een meesterwerk of maak de allermooiste foto van jezelf in onze prachtige verkleedkleren. De knapste, origineelste, grappigste bouwwerken ​en​ foto’s winnen leuke prijzen.


Hoe gaat het precies in zijn werk?

De Bricks bouwwedstijd

In het Doe Museum vind je de speeltafels van Bricksart vol met blokjes en kisten met daarin Bricks op kleur en maat gesorteerd. Daarvan mag je er zoveel gebruiken als je maar nodig hebt om een prachtig bouwwerk voor de wedstrijd te maken. Ben je blij met wat je gemaakt hebt dan kun je jouw creatie in het kindermuseum plaatsen. We hebben vijf leeftijdscategorieën, in elke categorie worden er drie prijswinnaars gekozen. Voor de winnaars hebben we leuke LEGO prijzen.

De fotowedstrijd

Een verkleedhoek met prachtige kleren is ook onderdeel van het Doe Museum. Kleed jezelf en misschien zelf wel je paard, zo mooi mogelijk aan en maak hiervan een leuke foto. Wil je graag een mooie achtergrond voor je foto dat kan ook, we hebben een prachtige fotokist waarvan je de achtergrond kan veranderen. Met bloemen, tafels en stoelen maak je foto misschien nog leuker. Je mag je foto posten op twitter of instagram onder de #DoeMuseumFotowedstrijd of je kunt de foto mailen naar info@doemuseum.nl. De vijf mooiste foto’s winnen hun eigen foto afgedrukt op canvas.

Woensdag 27 april t/m maandag 16 mei zijn we alle dagen open, dit ook de periode waarin je mee kunt doen aan de wedstrijden. In de week na de meivakantie maken we de prijswinnaars bekend.


‹ Terug naar overzicht

© 2018 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.