Activiteiten Herfstvakantie 2018

Deze herfstvakantie kun je je weer aanmelden voor leuke en spannende activiteiten: los de kunstroof op, ga aan de slag met vilt, leer coderen zonder computer of doe de workshop airbrush. Deze activiteiten zijn extra bovenop op alle standaard activiteiten in het museum. Informatie over de activiteiten die elke dag voor je klaar staan vind je op de pagina doen en zien van onze website.

Oktober Kindermaand

In het kader van Oktober Kindermaand kun je op zaterdag 20 oktober van 09.30 – 12.00 gratis het museum bezoeken! Ook kun je meedoen aan de kunstroof. We hebben twee leeftijdsgroepen (4-7 en 8-12) die op pad gaan als Politie Doe Museum (PDM) om de roof op te lossen. Als je alleen gratis het museum wilt bezoeken, hoef je je niet aan te melden. Voor deelname aan de kunstroof wel. Wil je graag na 12.00 uur ook nog in het museum blijven? Dan kun je een kaartje kopen waarmee je ook nog eens op een andere dag mag terugkomen.

Datum: zaterdag 20 oktober
Kunstroof tijd: 10.00 of 11.00 uur
Duur van de kunstroof: 45 minuten
Vermeld bij opgaven ook de leeftijd van de kinderen in het vak opmerkingen, zodat ze in de juiste groep ingedeeld worden.
Aanmelden klik hier

Workshop vilten: klein blij schilderij

Wist je dat je met vilt een prachtig schilderij kunt maken? Kunstenares Agnes Spruit gaat je de technieken leren zodat je uiteindelijk met een uniek viltenschilderij, waar je heel blij van wordt, naar huis kan!

Kosten: €17,50 per persoon excl. entree (€5 entree voor een kind & €9 entree voor een volwassene komt er nog bij, je kan dus bij ons in het museum blijven na de workshop)
Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zelfstandig meedoen, kinderen vanaf 5 jaar kunnen met volwassen begeleiding meedoen. De begeleider betaalt dan alleen toegang tot het museum.
Duur: 1 ½ uur
Datum: zondag 21 oktober 11.00 – 12.30
Maximum aantal deelnemers: 20 (minimum 15) 
Aanmelden klik hier

Kunstroof

Er is een kunstroof gepleegd in ons museum! En de Politie Doe Museum (PDM) heeft dringend hulp nodig om de misdaad op te lossen. Zet jij je beste speurneus op en ga je samen met familie of vrienden op zoek naar de sporen van de dief? Opgave graag minimaal 1 dag van te voren.

Kosten: gratis voor bezoekers van het Doe Museum
Duur: 45 minuten
Data: zondag 28 oktober
Tijd: 4 – 7 jaar: 14.45 uur | 8 – 12 jaar: 15.30 uur
Aanmelden klik hier

Code Kunst: leren coderen zonder computer

Heb jij goede ogen, maar zie jij wel echt wat je denkt dat je ziet? Iedereen kijkt anders. Bij deze workshop ga je leren coderen maar dan zonder computer. Hoe kunstig is jouw code? Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, als volwassene kun je natuurlijk ook meedoen. Opgave minimaal 1 dag van te voren.

Kosten: gratis voor bezoekers van het Doe Museum
Duur: 1 uur
Data: woensdag 24 oktober
Tijd: 10.30 uur
Aanmelden klik hier

Workshop airbrush (VOL)

Airbrush zonder workshop kan wel!

In het Doe Museum kun je elke dag airbrushen ook zonder deze workshop, lees hier hoe dat gaat! Deze workshop bieden we extra aan, het leuke is dat je dan van een ervaren airbrusher speciale technieken leert om een nog mooier kunstwerk te kunnen maken! Er zijn 2 airbrush plekken, dus voor elk tijdstip geldt een maximum van 2 deelnemers. De workshop duurt 45 minuten. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, als volwassene kun je natuurlijk ook meedoen. Opgave minimaal 1 dag van te voren.

Kosten: Kinderen: €9,- incl. entree
Volwassene: €13,- incl. entree
Je betaalt voor deze workshop alleen €4 aan materiaalkosten.
Duur: 45 minuten
Data: dinsdag 23 oktober & donderdag 25 oktober
Tijd: 10.00 (beide dagen vol) | 10.45 (beide dagen vol) | 16.00 uur 25 oktober (beide dagen vol)
Aanmelden klik hier

Aanmeldformulier

Hier kun je je aanmelden voor de activiteiten. Doe dit zo vroeg mogelijk, we hebben een beperkt aantal plekken. Op de dag zelf kun je je alleen telefonisch opgeven via 050-4096900.

Naam*

 

Achternaam*

Telefoonnummer*

 

E-mailadres*

Type activiteit*

 

Datum activiteit*

Voorkeurstijd*

Aantal personen*

 

Naam en leeftijd van de personen die mee willen doen*


‹ Terug naar overzicht

© 2024 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.