Workshops

Wij hebben ervaring met gevarieerde gezelschappen, verschillende leeftijden zijn geen probleem, hier passen wij de workshops op aan zodat iedereen op zijn eigen niveau kan werken. Interesse om te boeken? Stuur dan een e-mail naar info@doemuseum.nl.


Workshops vilten

Met wol kun je bij ons een schilderij of tas gaan maken! Door de wol in elkaar te wrijven en rollen met water en zeep krijg je vilt, het bewerken van de wol heet dus vilten.

Optie 1: Klein blij schilderij van vilt

Wist je dat je met vilt een prachtig schilderij kunt maken? Agnes Spruit gaat je de technieken leren zodat je uiteindelijk met een uniek viltenschilderij weer naar huis kan waar je heel blij van wordt.

Datum: voor groepen los te boeken op een datum naar keuze
Duur: 1 ½ uur
Kosten: workshop en toegang tot het Doe Museum

  • € 22,50 kind vanaf 8 jaar (vanaf 5 jaar met volwassen begeleiding, begeleider betaald dan alleen entree voor het museum)
  • € 26,50 volwassenen

Maximum aantal deelnemers: 20 (minimaal 15 deelnemers)

Optie 2: Inspiratietas van vilt

Samen met kunstenares Agnes Spruit ga je een unieke tas van wol maken. Je leert de techniek van vilten en hebt na deze dag een schitterende tas om gedichten, artikelen of foto’s in te bewaren die je inspireren bij je werk of in je leven, de tas leent zich natuurlijk ook graag voor ieder ander doel. Bij deze workshop zit een heerlijke lunch met huisgemaakte soep en belegde broodjes.

Duur van de workshop: 4,5 uur (inclusief ontvangst met koffie/ thee en lunch)
Data: zaterdag 17 november 10.00 – 15.30

Leeftijd: vanaf 18 jaar
Maximum aantal deelnemers: 15 (Minimaal 10 deelnemers)

Kosten: gehele dag begeleiding, toegang tot exposities van het Doe Museum, materiaalkosten en lunch: €70


Bricks workshop

Ga samen met onze Bricks Bouwmeester aan de slag met Bricks & LEGO. Hij geeft uitleg over het bouwen van stevige constructies en helpt om een leuk idee om te zetten in een bouwwerk. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om samen een quilt te maken of een tafelblad te gaan mozaïeken. We reserveren aparte bouwtafels waar jullie aan kunnen werken.

Duur: 1 ½ uur
Kosten: €70,-
Maximum aantal deelnemers: 15 personen


Airbrush workshop

Met airbrushen spuit je op luchtdruk met verf. Tijdens deze workshop werken we met sjablonen of een techniek uit de vrije hand, beide technieken zorgen voor strakke lijnen in je kunstwerk. De werken worden gemaakt op een karton dat je na de workshop mee naar huis neemt.

Duur: 45 min
Kosten workshop: €35
Materiaal: €3, €4 of  €6
Per groep kunnen 4 personen deelnemen.

 


‹ Terug naar overzicht

© 2024 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.