Info

Design & Lifestyle manifestatie Zuidlaren

Doe Museum Prinsbernhardhoeve Design & Lifstyle vierkant IIIn het Doe Museum Zuidlaren organiseren wij op 21 en 22 november de eerste editie van de Design & Lifestyle manifestatie. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste ontwerpers en makers van kunst, sieraden, kleding, woonaccessoires, lekker eten en nog veel meer*.

Het Doe Museum is gevestigd in de Prins Bernhardhoeve, een ruim opgezet voormalig evenementencomplex en hierdoor ideaal voor het organiseren van de manifestatie. Bezoekers kunnen genieten van de vele leuke kraampjes met mooie en lekkere producten. Naast de Designer en Lifestyle manifestatie kan uiteraard ook het museum bezocht worden, waar momenteel de grote tentoonstelling van Banksy te zien is, de beroemdste graffiti kunstenaar van de wereld.

In het Doe Museum vind je ’s werelds grootste indoor zandsculpturententoonstelling, een prachtige LEGO expositie, schilderijen en glastentoonstelling. Het leuke aan het Doe Museum is dat bezoekers zelf aan de slag kunnen als schilder, graffiti, Lego of zandkunstenaar.

Lijkt het jouw leuk om samen met ons dit evenement tot een succes te maken, dan kun je aanmelden door dit aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar Jacqueline Jellema, email: living-design@home.nl of telefoon 06- 15 386 786

(* bloemen, bonbons, tassen, hoeden, keramiek, hout, glaswerk, fashion, wellness, woonaccessoires , shawls, zeepjes, speciale wijnen, puur eten, ambachtelijke producten, olie en azijn.)

 

UA-90282444-1