Info

De Troebadoers – Nachtkrabers

Zaterdag 24 oktober 2015 20.00 uur Doe Museum
Concert Alex Vissering, Edwin Jongedijk en Jan Henk de GrootDe Troebadoers Nachtkrabers Doe Museum Prins Bernhardhoeve

Wanneer je tot in de kleine uurtjes actief bent, zelfs tot betere prestaties komt dan overdag of ‘s avonds, dan ben je een “nachtkraber”.

De Troebadoers Alex Vissering, Edwin Jongedijk en Jan Henk de Groot zijn ook zulke nachtkrabers en veel van hun songs zijn ontstaan op momenten dat hun publiek normaal gesproken al op één oor ligt. Nu heb je er natuurlijk niets aan wanneer er niemand is om naar je liedjes te luisteren, dus de Nachtkrabers beginnen bij ons om 20.00 uur.

Noordmuziek heeft een brede muzieksmaak, van streektaal tot americana. Daarbij passen De Troebadoers uitstekend, ze brengen een mix van allerlei muziekstijlen, geworteld in songs van o.a. Bruce Springsteen, Willie Nelson, Neil Young, Elvis Presley, aangevuld met uiteraard eigen nummers zoals hun recente hit “Riekdom”. De eerste cd van de Troebadoers is in de maak en zal dit najaar uitkomen. We krijgen ongetwijfeld nummers van deze cd te horen. Dat de mannen niet om een praatje verlegen zitten zullen ze tussen de nummers door laten merken door het vertellen van verhalen en anecdotes.

De vorige theatertoer was met uitverkochte zalen erg succesvol. Dit najaar gaan ze weer op toernee langs alle theaters in Stad en Ommeland en ook in Drenthe kan men het meemaken.

Dit concert wordt georganiseerd door Noordmuziek Noordmuziek
Locatie: Doe Museum Prins Bernhardhoeve
Adres: Hanekamp 3 – 9471 AS Zuidlaren

Zaterdag 24 oktober 2015 om 20.00 uur
Inloop vanaf 19.00 uur, zaal open om 19.45 uur
Entree: € 17,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar half geld

Voorverkoop:

  • Doe Museum Zuidlaren
  • Evelyn Novacek Meint, Veningastraat 132, Hoogezand
  • Drukkerij Comprint, Noorderstraat 81-83, Sappemeer

Kaarten reserveren kan via:
info@noordmuziek.nl / 06-12140430

UA-90282444-1