Art & Eat vijfgangendiner tussen de kunst!

17 november, 2017

Kom dineren in ons prachtige museum op zaterdag 9 december 2017. Geniet van het heerlijke eten geserveerd door topcateraar De Smaak Van Het Noorden. U krijgt afwisselend een gang op een plek in het museum en aan tafel. Het diner bestaat uit fingerfood, heerlijke amuses, een hoofd- en nagerecht. Het menu zit vol met biologische- en/of lokale producten.

U kunt tijdens en na het diner genieten van vijf prachtige exposities met onder anderen photocollagraphiën van Van Gogh, prints van de 200 bekendste schilderijen ter wereld en verschillende moderne kunst exposities.

En voelt u zich helemaal geïnspireerd door al dat moois op uw bord en in het museum, dan is er natuurlijk volop ruimte ruimte om samen gezellig creatief aan de slag te gaan. Tekenen, schilderen, legoën, ja dat is ook voor volwassenen 😉 of kleien, het kan allemaal.

Het diner vangt aan om 18.30 en kost €43,50 p.p. inclusief een welkomstdrankje, toegang tot vijf kunstexposities en de doe-activiteiten in het museum. Reserveren? Stuur dan een email naar info@doemuseum.nl of koop je tickets online via Eventbrite.


‹ Terug naar overzicht

© 2017 Doe Museum | Alle rechten voorbehouden | Neem contact op | Website door Boon Webdesign.